Ahad, 12 Mei 2013

NoTA Ringkas EDU 3107

Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Malaysia...

Kepada semua rakan-rakan yang menuntut di IPG seluruh Malaysia dan akan menduduki peperiksaan akhir bulan MEI yang bermula pada hari esok aku ucapkan selamat maju jaya..

                        "GOOD LUCK"

Diharapkan korang semua dah buat preparation yang secukupnya untuk jawab soalan Bimbingan dan Kaunseling Kanak-kanak esok erk..

Kalau tak prepare pape lagi so selamat bertungkus lumus untuk study malam nie taw..hihihi...

Maaf ler lambat share dkt korang nota-nota ringkas yang aku ada...Tapi aku tetap share jgk kan..kikiki...

*Kalau nak nota boleh download dengan menekan link2 berikut :

--> Nota Ringkas 1 ----------- download di sini

--> Nota Ringkas 2 ----------- download di sini

--> Nota Ringkas 3 ----------- download di sini


Di harapkan dengan bantuan daripada nota ringkas nie dapat ler korang persiapkan diri korang erk..hehehe...anyway..selamat menjawab untuk esok keyhh...

p/s : Kepada diri aku, selamat menjawab dengan lancar dan jayanya..Amin... ^_^

2 ulasan:

  1. hehehe..thanx cik lulu..how's ur exam today? ok tak menjawab..kikiki

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peluang Kerjaya Jururawat

Peluang Kerjaya Jururawat
Rebutlah Peluang Kerjaya Ini..Budak Pj doakan kalian semua berjaya kelak....peace :)