Rabu, 6 Julai 2011

:::Aku SeoRanG JPP:::

Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Malaysia....

Entry untuk kali nie aku x bercadang nak berceloteh panjang berjala-jala sebab aku dah letih. Keadaan tubuh badan yang x sihat pun x mengizinkan aku jgk untuk taip banyak-banyak. Kali nie aku nk tunjuk gambar jer banyak-banyak untuk tatapan korang...

Gambar nie adalah gambar masa perhimpuanan bulanan yang berlangsung semalam iaitu pada 5/7/2011 sempena penyampaian watikah perlantikan aku sebagai JPP ataupun ahli jawatankuasa perwakilan pelajar di IPG Kampus Ilmu Khas...

Sekadar berkongsi sweet memories..Weeewittt.. :)


EHemm..ehemm..abg JPP nie bergambar dgn pengarah erk..Dah macam amik Ijazah dah..:)

Okey..ni time aku otw nak amik watikah tu..Pengarah tgh tanya dekat aku masa nie
"kamu ni pun ada ramai peminat erk? " sebab masa aku naik stage tu bukan kemain
sorakan gemuruh daripada sahabat-sahabat aku. Segan aku masa tu...

Get ready nak baca Ikrar..Saya berjanji................................bosan!!

Yang ni tgh duk baca ikrar..Bagus ler cameraman nie..Die SHoot betul-betul dekat aku..
Thank you so much abg kameraman..haha

ok...dah abes baca ikrar ape tunggu lagi..Berambus Ler korang Dari atas pentas tu..
Banyak lagi even nk menyusul.."aku berseloroh dalam hati keseorangan"..

Gambar kenangan free posing bersama kesemua 25 orang ahli JPP IPG Kampus Ilmu Khas...



p/s  : Entry aku kali nie memang gambar jer banyak..Malas nak menaip dah..hahaha..Usha-usha ler kawan-kawan aku mane yang korang minat..Boleh mntak nombor dari aku.Tapi bukan no ekor erk..hahaha.. =)

4 ulasan:

  1. hak3x..ngade erk kamo...xde maknenya nk market2..

    BalasPadam
  2. nak sign boleh??ramai peminat tu..hehe

    BalasPadam
  3. hahaha..boleh jerk..meh sini abg nk sign..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peluang Kerjaya Jururawat

Peluang Kerjaya Jururawat
Rebutlah Peluang Kerjaya Ini..Budak Pj doakan kalian semua berjaya kelak....peace :)