Selasa, 15 Mei 2012

IdEa SeMEnTaRa MeNunGGu HuJaN BErHenTi

Assalamualaikum w.b.t dan Salam 1 Malaysia...

-----> Mula-mula cheq nak mintaq maaf sgt-sgt aih sebab cheq lambat nak post benda ni..Memang cheq dah plan awai-awai dulu cheq nak upload dalam belog pasai ni. tapi besa lar kekangan masa dan segala macam kekangan termasuq cheq punya malaih ni..hahaha..

----> hampa mesti dok pikiaq awat cheq duk tulih pakai bahasa loghat utara campoq ni kan..besa lar cheq memang mix pon..haha..lani cheq nak habaq mai pasai benda yang bakal cheq letak betoi-betoi dekat bawah ni..sat lagi cheq letak taw..

-----> aktiviti yang depa suma dok maen ni terjadi secara tak semena-mena bila depa tak sempat nak balik ghumah. mana tak nya..tiba-tiba hujan mai supa oghang dok curah ayaq guna baldi nuuuuu....Memang mencurah-curah ke ladang gandum nak habaq mai kat hampa..

---> Bila hujan + petiaq + guruh datang, depa suma dengan aku sekali buat decision nak dok dalam auditorium. hampa taw ka auditorium tu menda pa??? dia macam tempat mass lecture la dekat IPG nie... Masok ja dalam auditorium ni teros cheq jumpak mikrofon. Apa lagi, dah macam "beruk jumpak pisang" ehhh..ada ka pepatah lagu ni?? hentam mampuih pi la..... teros pi ambik microfon tu buat aktiviti lagu hampa dok tengok cerita pasai spontan. Mula-mula sorang-sorang ja maen, lama-lama......suma pakat dok ikot main sama..

Hampa layan la kisah cerita kami semua....PELAJAR ULTIMATE G 5.11...^_^


video
Yang nie part 1 : lepas tue memba cheq tertekan stop pulak..so ade part 2..hahaha..


video
haaaaa...yang ni pulak part 2 ...amacam?? kreatif tak kami suma bagi hilang boring..hahaha




NotaKaki  : Ini Kalau dapat tau dekat sahabat handai memang depa cakap hang pi sana belajaq ka maen...hahaha..padahal bukan maen sgt pon..isi masa terluang jerk...siap boleh MENGUJI KBKK lagi kot..hahaha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peluang Kerjaya Jururawat

Peluang Kerjaya Jururawat
Rebutlah Peluang Kerjaya Ini..Budak Pj doakan kalian semua berjaya kelak....peace :)