Jumaat, 8 Jun 2012

KAGUM 2012 di Perlis Indera Kayangan...JoM Ke Sana!!!

Assalamualaikum w.b.t dan salam 1 Malaysia..

Entry kali nie aku nak taip laju-laju mengalahkan kelajuan jet TUDM...hahaha...

--------------------------------<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>-----------------------

Tujuan entry nie tak laen dan tak bukan adalah untuk promote KAGUM seluruh IPG 2012 yang akan berlangsung di IPG Perlis. KAGUM nie akan berlangsung selama 4 hari iaitu bermula pada hari AHAD (10/6/2012) hinggalah hari RABU (14/6/2012)...

TAPI untuk acara olahraga hanya akan berlangsung selama 3 hari iaitu hari ISNIN (11/6/2012) hingga hari RABU(14/6/2012)...

------> terpilih untuk menjadi atlet bagi IPG sendiri merupakan satu penghargaan yang sangat bermakna bagi aku especially aku nie kan student sports science..So, ada juga aku simpan impian untuk menyertai KAGUM nie walaupun pada entry aku sebelum nie memang aku tak nak..hahaha..sengal jerk..

anyway, aku just nak mntak korang semua doakan yang terbaik untuk team IPG ILMU KHAS. Kalau boleh doa-doa ler kejayaan kami di sana dan paling penting sekali keselamatan kami semua dekat sana..hahaha...

opsss..sebelum aku terlupa, aku sebenarnya nak share jgk ler dengan korang semua apa yang kitorang dapat drpd sponsor utama iaitu ipg aku sendiri ler..hahaha..untung juga kalau ada sponsor tambah-tambah barang baharu punye kan..suke sangat weyhhh..hahaha..

Macam biasa ler sponsor kasi baju-baju yang akan digunakan sepanjang tempoh masa berada di temasya sukan KAGUM nanti...

----------------------sekadar berkongsi kegumbiraan------------------------
gambar 1
hahaha...disebabkan aku xde kasut spike then aku dapat sponsor kasut nie..LINE 7..
ok ler kan.......daripada takde :p


----> bukan setakat sponsor kasut jerk..hahaha..dapat sweater baru ler...best jgk..tapi ini diorg just pinjamkan jerk..tak dapat terus..kesian~~~

gambar 2
sweater ADIDAS untuk upacara majlis pembukaan nanti...hahaha..smart juga kan...(tapi bagi pinjam jer yang nie)

gambar 3
Ok...yang nie pulak segala attire yang nak digunakan sepanjang kejohanan nanti...















gambar 4
MIZUNO---------sponsor baju dengan seluar...

gambar 5
LINE 7----- sponsor baju jalan-jalan dengan kasut spike..hehehe

gambar 6
ADIDAS ------ baju sweater untuk upacara pembukaan....:)
 gambar 7

hahaha...nie semua yang aku dapat untuk pergi KAGUM nie..Memang penuh ler
beg aku kalau macam nie...rasanya kalau packing dah macam nak balik kampung dah...



Alhamdulillah...sesi training selama seminggu nie banyak meningkatkan lagi kemahiran aku untuk bertanding dalam acara aku...acara apa?? hahaha..nanti entry aku akan datang aku story acara apa aku masuk keyh...

JANGAN LUPA DOAKAN KEJAYAAN AKU DAN JUGA TEAM IPG ILMU KHAS UNTUK KAGUM 2012...


wait for next entry ....................................................peace ^_^


5 ulasan:

  1. all da best untuk KAGUM.:-)

    BalasPadam
  2. rindu plak ngan kagum yang dah sebulan nak blalu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahakzz..sama lorhh..xpew2..next year kemungkinan ada lagi..so, get ready ler..hehe

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peluang Kerjaya Jururawat

Peluang Kerjaya Jururawat
Rebutlah Peluang Kerjaya Ini..Budak Pj doakan kalian semua berjaya kelak....peace :)