Selasa, 22 Januari 2013

Try Join Segmen Tambah Follower Sambil berkenal-kenalan

Assalamualaikum.....

Hey Semua!!!

Harinie aku mula terfikir untuk join segmen tambah follower yang selalu blogger-blogger buat untuk tambah follower mereka..Sebelum nie tak pernah rasa nak join sebab selalunya aku akan blogwalking jer untuk tambah follower..

Disebabkan harinie ada sorang minah blogger nie.....nak mention kejup nama dia..Ape erkk!!

haaaaaa...kalau korang nak tawu sape blogger tu nie ler dia ----> SUPER DREAM

Dia suruh aku ckup 99 follower dulu baru dia nak jadik follower aku yang ke-100...Tawu ler aku nie spesis yang malas nak tambah follower sangat kan..Tapi dasar lelaki pantang dicabar kan? hehehe..

So, die suggestkan aku join segmen daripada DIARI JEJAKA HANGAT ...

oK..AKU  dah usha blog mamat nie...Cmner rules utk join segmen nie dan ape faedah nie...

SO, lets try!!!

Firstly aku kena copy die punye banner dulu dalam entry aku nie..... wait....


ok done for stage 1 ........
Lepas tu dia suruh like fan page die dkt pesbuk..aku dah pon like..hehehe...sekarang die suruh aku nyatakan berapa follower aku...

Urmmm..malunye asewww..hahaa..maklumler kan follower aku x cecah 100 orang lagi..kih3x..

Takpeler..tekad jeler untuk terima cabaran minah sweetDream tu..kah3x...


Teman punya pengikut baru ada 82 orang..kih3x..

Errrrrrrrrrrrrrrr~~~ alamak!! baru 82 orang aku punye follower...kih3x... sikitnye..hahaha....InsyaAllah lepas nie bertambat kot!!! 

Rasanya aku dah follow semua syarat-syarat yang terkandung dalam segmen nie kot..hahaha..Jeng~jeng~jeng.... Kita nantikan kesudahannya nanti...lalalalala.. (hati manyak gumbira)

Kalau ada blogger yang terbaca mai ler join sekali...Jangan lupa follow blog aku sama..Mana taw boleh bertambah bilangan follower kan? hehehe ^_^

Chooowww dulu..ROger!!

20 ulasan:

  1. Senget.. Hahahaha.. Minah pon minah ah.. Minah Sweet Dream? wakakakakakakaka... adess..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha..memang pon minah SD nie spesis laen..demand terlebih..kah3x

      Padam
  2. thanks join..baru semapt nak blogwalking..jangan lupa blogwalking blog peserta2 lain jugak!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. welcome bro...insyaALlah kalau x bz memang akn BW org laen ler..hehehe

      Padam
  3. hai, salam perkenalan

    http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tambah-follower-sambil-berkenal-kenalan.html#.UP-Yynp0hr8

    BalasPadam
  4. datang dari segmen yang sama . done follow you . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    salam perkenalan =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanx awkkk ...salam perkenalan jgk :)

      Padam
  5. Ceh. Demand pon, ade gak orang nak kawan. Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. errrrrrrrrrrr....hahahaa...yeler tgk awk nie blogger yang rajin kan?? lalala

      Padam
  6. hye salam perkenalan
    done follow
    membalas kunjungan...
    http://misekin.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

    BalasPadam
  7. BALAS KUNJUNGAN DARI SEGMEN YANG SAMA,

    done follow.. tq (^_^)

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Dari segmen http://mohdfauzrin.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal_203.html
    Will u follow me back... :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Peluang Kerjaya Jururawat

Peluang Kerjaya Jururawat
Rebutlah Peluang Kerjaya Ini..Budak Pj doakan kalian semua berjaya kelak....peace :)